Home Ramazani Karvani i Ramazanit 5 (VIDEO)

I ftuar:Mervan Berisha-Imam në Xhaminë “Pavarësia”Prizren
Tema:Disa rregulla hyjnore në jetën bashkëshortore

KULTURË

0 46

Solistja Profesoresha Rejhan Kodrazi, në Violin Profesor Rahmi Ymeri dhe Piano Eda Vllaço Shkolla e Muzikës Prizren