Home Lajme KOSOVË Kastriot Krasniqi: Sot, frymojmë dhe jetojmë në liri fal kontributit të gjithë...

Sot, frymojmë dhe jetojmë në liri fal kontributit të gjithë atyre që u flijuan.
Në historinë tonë të re ata mbeten në përjetësinë dhe madhështinë të cilën e meritojnë.
Duke nderuar të rënët, nderojmë të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen tonë.
Lavdi!,ka shkruajtur Kastriot (Xhevat) Krasniqi kamdidati për deputet nga PDK në Prizren.