Home Lajme KOSOVË Këmbeu në euro mbi 2 mijë dollar fals, arrestohet 23 vjeçari

Pas punës së suksesshme operative në teren, hetuesit policor nga stacioni policor në Shtime, kanë arritur që të të arrestojnë personin e dyshuar i cili dyshohet se ka kryer veprën penale falsifikim i parasë..Rasti ka ndodhur me 23.01.2021, në rrugën ,,Adem Jashari” në një pompë derivatesh në Shtime , ku i dyshuari, E.K. (m/ Kosovar 23 vjeç) kishte këmbyer 2.500 dollar amerikan në kundërvlerë prej 2.037,50 euro.
Pas raportimit të rastit janë ndërrmarë veprimet e duhura policore dhe pas egzaminimit laboratorik të dollarëve amerikan, kanë rezultuar të falsifikuara.
I dyshuari në prezencë të avokatit ka pranuar në tërësi veprën e kryer dhe pas intervistimit,me urdhër të prokurorit, i dyshuari dërgohet në mbajtje për 48 orë.