Home Prizreni Online KËNDI AMERIKAN PO E PËRMBYLL EDHE NJË VIT ME SHUMË SUKSESE


Sot,Këndi amerikan që vepron në kuadër të Bibliotekës Ndërkomunale të Prizrenit ka shënuar edhe një vit përplotë sukese.Fillimisht për këtë punë e angazhim drejtoresha e Bibliotekës Sadete Sadikaj Kukaj, tha se ku kanë ka bërë një puënë e angazhim të palodhur për të shërbyer në të mirën e lexuesëve dhe vullnetarëve të këtij këndi.Derisa koordinatroja Merita Dakaj para të pranishmëve fpli për puën dhe angazhimin e përkushtimit që e ka këndi amerikan. Kurse për punën e palodhur të këtij këndi folën edhe vullnetarë të shumtë si ;Dorina Rakaj,Besart Osmani e Ergin Gashi, duke dhënë sqarime të shumta për punën e këtij këndi.Edhe vullnetarë të tjerë folën për këndin amerikan dhe të mirat që i ofron ky kënd. Derisa pas një jave do të organizohet dhe një takim punë më tri këndet amerikan që veprojë në Kosovë.

KULTURË

0 2980

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...