Home Lajme KOSOVË Kërkohet ndihmë për shërimin e Erjon Ramadanit

Erjon Ramadani eshte nje i ri nga Suhareka i cili eshte diagnostifikuar me tumor ne kemben e majte, dhe per sherimin e tij po kerkohet shume e madhe (momentalisht nuk e kemi te sakte shumen).

Para po mblidhen edhe ne dy qendra ne Prizren, ne Shadervan dhe perballe Hotel Theranda.

Iban: XK05-2025000170607693
Sswif TEBKXKPR

Linku per GoFundMe:
https://www.gofundme.com/f/erjon-ramadani