Home Lajme KOSOVË Këta janë emrat e kandidatëve për deputet-e nga Vetëvendosja në Prizren

Artan Abrashi,Arber Rexhaj,Drita Millaku dhe Ylleza Hoti janë 4 emrat që janë propozuar nga Lëvizja Vetëvendosje në Prizren, njoftojnë burime brenda partisë që konsiderohet si favorite e zgjedhjeve të jashtëzakonshme në Kosovë raporton Rtv Besa.

KULTURË

0 82

Aktivitete çdo natë– Muzikë / Performanca Artistike Filigran , Art me Pika , Qëndisje , Punime Druri. https://www.facebook.com/TVBESA/videos/852044405574209