Home Lajme KOSOVË Këta janë numrat e subjekteve politike për zgjedhjet e 14 shkurtit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka hedhur shortin për renditjen e subjekteve politike në fletëvotimin e zgjedhjeve të parakohshme.
Sipas këtij shorti Lëvizja vetëvendosje do të garoj me numrin 127, Lidhja Demokratike e Kosovës do të garoj me numrin 132, Partia Demokratike e Kosovës me numrin 134, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës me numrin 135 si dhe Nisma Socialdemokrate 121.