Home Lajme KOSOVË Këtë here dënohet Vetëvendosje me 2 mijë euro nga Komuna e Prishtinës

Askush mbi ligjin!

Shkelje e vendimit nr. 09/58 të Qeverisë së Kosovës (dt.14.01.2021), pikat 24 dhe 25, si dhe Ligjit për parandalimin dhe luftimin e pandemise.

2000 euro gjobë, sipas nenit 25.1 të ligjit në fjalë!, ka shkruajtur Adonis Tahiri Drejtor i Inspektoratit në Prishtinë.