Home Lajme KOSOVË KFOR-i Turk ndihmon QKMF-ën në Han të Elezit

KFOR-i Turk ka ndihmuar në riparimin e dhomave të vëzhgimit dhe të ndërhyrjes emergjente të Qendrës së Mjekësisë Familjare “Dr. Menduh Kaloshi” në Han të Elezit.

“Në kuadër të projektit të Qendrës së Mjekësisë Familjare “Dr. Menduh Kaloshi” janë dhënë: Shtretër,paisje për analize të urinës, Pajise për analiza të gjakut, Mikroskop, Pajisje centrifuguese, Pajisje për distilim të ujit, Banjë dixhitale,Klima, UPS (Furnizues për energji të pandërprerë), Printer laserik, Frizë, Kompjuter, Tavolina Karrige, Dollap për veshëmbathje dhe Dollap për Materiale, në të njëjtën kohë është bërë mirëmbajta e sistemit ndriques dhe sistemit elektrik dhe me riparimin e murreve dhe dyshemes janë përmirësuar kushtet fizike”, bën me dije KFOR-i i Turk.

Projekti në tërësi ështe financuar nga ana e Turqisë.

Ky është projekti i tretë që realizohet nga KFOR-i turk në Han të Elezit.