Home Lajme Komun e Prizrenit me dy projekte të reja të rëndësishme në fushën...

Përveç investimeve të shumta dhe rritjes së subvencioneve për fermerët që nga filllimi i mandatit, tanimë Komuna e Prizrenit për herë të parë bën:🟠 𝑺𝒖𝒃𝒗𝒆𝒏𝒄𝒊𝒐𝒏𝒊𝒎𝒊𝒏 𝟏𝟎𝟎% 𝒕𝒆̈ 𝒊𝒏𝒔𝒆𝒎𝒊𝒏𝒊𝒎𝒊𝒕 𝒂𝒓𝒕𝒊𝒇𝒊𝒄𝒊𝒂𝒍 𝒕𝒆̈ 𝒍𝒐𝒑𝒆̈𝒗𝒆, që ka për qëllim përmirësimin e racës së lopëve në komunën tonë 🐄 dhe🟠 𝑺𝒖𝒃𝒗𝒆𝒏𝒄𝒊𝒐𝒏𝒊𝒎𝒊𝒏 𝟏𝟎𝟎% 𝒕𝒆̈ 𝒇𝒆𝒓𝒎𝒆𝒓𝒆̈𝒗𝒆 𝒑𝒆̈𝒓 𝒗𝒂𝒌𝒔𝒊𝒏𝒊𝒎𝒊𝒏 𝒆 𝒅𝒆𝒍𝒆𝒗𝒆, të cilët po rrezikohen nga sëmundje të ndryshme që shkaktojnë dëme të mëdha ekonomike 🐑.Për këto dy programe, fermerët nuk duhet të paguajnë asgjë dhe e gjitha po financohet nga Komuna e Prizrenit!Mytaher Haskuka

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/385562112682434
Similar articles