Home Lajme KOMUNA E PRIZRENIT SHPËRNDAN 40 MOTOKULTIVATORË DHE PAJISJE TJERA BUJQËSORE PËR FERMERËT...

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/744497206414650