Home KULTURË Koncerti Solistik (VIDEO)

Solistja Profesoresha Rejhan Kodrazi, në Violin Profesor Rahmi Ymeri dhe Piano Eda Vllaço Shkolla e Muzikës Prizren

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/728250261123924