Home Lajme BOTË Konfirmohet: Joe Biden do të jetë presidenti i ri i ShBA-ve

Kolegji Zgjedhor pas votimit që u bë sot, ka konfirmuar që Joe Biden do të jetë presidenti më i ri i ShBA-ve.Sot u mblodhën zëdhënësit në ShBA, për të votuar në Kolegjin Zgjedhor.Pas votimeve, u konfirmuar se Biden është presidenti i ri dhe se përpjekjeve të Donald Trump për ta ç’bërë këtë ju erdhi fundi.Nga personat që vouan në Kolegjin Zgjedhor ishin edhe Hillary dhe Bill Clinton.

KULTURË

0 83

Aktivitete çdo natë– Muzikë / Performanca Artistike Filigran , Art me Pika , Qëndisje , Punime Druri. https://www.facebook.com/TVBESA/videos/852044405574209