Home Prizreni në fokus KOPSHTI ”PERSPEKTIVA” SHËNON FESTËN E FLAMURIT ME PROGRAM NJË PROGRAM TË PASUR


Pikërisht në festën e ditës së Flamurit 28 Nnëtori Qerdhja ‘Përspektiva” në shtëpiëne kulturës “Xhemajli Berisha: Në vigjiljen e Festës së flamurit organizuan një program të pasur artsitik me recitime dhe këngë e valle përgatitur nga fatosat e kësaj qerdhe ,Historiku i kësaj qerdhe tashmë është duke bërë hapa të sigurt tregon drejtoresha e kësaj qerdhe Hyrmete Tamniku, Kjo qerdhe me angazhim maksimal po bënë hapa drejt së ardhmes dhe fatosat kësaj qendra tashmë janë duke korrur suksese të mira kudo që shkojnë nxënës të klasave fillore e më shumë.Programi i kësaj qerdhe ishte një realaks i mirë për të gjthë të pransihmit që prezantuan në këtë event kaq të bukur.

KULTURË

0 2307

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...