Home Lajme Kosovës i shtohet edhe një parti,SDU e Duda Baljes…!

Kosovës i shtohet edhe një parti,SDU e Duda Baljes…!

Kosovës i është shtuar edhe një parti socialdemorkate. Ky subjekt edhe zyrtarisht është regjistruar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve.

Bëhet fjalë për SDU-në, parti me kryetare deputeten boshnjake, Duda Balje.

Përmes një shkrimi në Facebook, ajo ka shpjeguar synimet dhe programin e partisë.

“SDU-ja është një parti moderne që ofron një alternative të sfidave sociale, ekonomike, kulturore dhe të tjera në një mënyrë bashkëkohore. Vlerat tona thelbësore janë barazia, solidariteti dhe liria. Themeli dhe vena e prizave të partisë sonë të re janë anëtarë të motivuar në mënyrë aktive, energjinë e tyre, idetë, planet …”.