Home Lajme KOSOVË KQZ publikon rezultatet, këta janë deputetët e rinj.

KQZ publikon rezultatet, këta janë deputetët e rinj,
Nisma Socialdemokrate me AKR-në e PD-në, mbetet përfundimisht jashtë Kuvendit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar rezultatet e kandidatëve që do të jenë deputetë të ardhshëm të Kuvendit të Kosovës.

Në faqen zyrtare të KQZ-së, janë publikuar emrat dhe numri i votave që ka marrë secili kandidat për deputet.

Vetëvendosje ka marrë 32 deputetë, derisa LDK-ja 29.

Nisma Socialdemokrate me AKR-në e PD-në, mbetet përfundimisht janë Kuvendit të Kosovës.

KULTURË

0 3025

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...