Home Lajme KOSOVË Kryeministri Kurti viziton Klinën dhe Istogun: Duhet të nxjerrim mësim nga fatkeqësitë

Kryeministri Kurti viziton Klinën dhe Istogun: Duhet të nxjerrim mësim nga fatkeqësitë

Kryeministri Albin Kurti të premten në mëngjes së bashku me ministrin e Bujqësisë, Besian Mustafa, kanë parë nga afër dëmet që janë bërë në tri komuna të Dukagjinit, nga erërat e fuqishme,

Kurti ka thënë se do të ndihmohen familjet që kanë pësuar dëme në pullazet e shtëpive dhe do të ndihmohen të gjitha rastet emergjente, njëherë.

“Po na vjen keq që të vijmë dhe të shohim sukseset e ndërrmarrjes të dobishme në këtë gjendje,

Po vijmë këtu pas dëmeve të mëdha që keni pësuar nga erërat e fuqishme këtu në Istog.

KULTURË

0 2992

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...