Home Lajme KOSOVË KRYESIA E KUVENDIT MBANË SOT MBLEDHJE URGJENTE PËR SPECIALEN

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mbajë sot mbledhjen e saj, ku pritet të caktohet seanca e re plenare për të shqyrtuar dhe votuar ndryshimet kushtetuese që i hapin rrugë themelimit të Gjykatës Speciale.

Mbledhja e kryesisë do të mbahet në ora 12:00. Ndryshe, Qeveria ka riporceduar në Kuvend këto ndryshime kushtetuese.

 

KULTURË

0 3024

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...