Home Lajme KRYETARI HASKUKA DHE DREJORI KASËMI VIZITUAN PUNIMET QË PO KRYHEN NË RRJETIN...

KRYETARI HASKUKA DHE DREJORI KASËMI VIZITUAN PUNIMET QË PO KRYHEN NË RRJETIN E UJËSJELLSIT NË FSHATIN GJONAJ

Në kuadër të angazhimeve të shumta në pasditën e sotme kryetari Haskuka dhe drejtori Kasëmi vizituan punimet që janë duke u zhvilluar në rrjetin e ujësjellësit në fshatin Gjonaj, investim ky me vlerë rreth 500 mijë euro me gjatësi prej 27 kilometra,ku sipas kryetarit Haskuka deri më tani janë kryer rreth 4 mijë metra punime dhe 150 kyqje në shtëpitë e banorëve të fshatit Gjonaj.Banorët e fshatit u shprehen mjaf te kënaqur per ketë investim pasi që shumë vite kishin mungesë të madhe të ujit…