Home Lajme KRYETARI HASKUKA DHE DREJTORESHA REGJEPI NËNSHKRUAN KONTRATAT ME PËRFITUESIT NGA KULTURA, SPORTI...

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/4964129076992081