Home Lajme KRYETARI HASKUKA DHE NËNKRYETARJA E TIRANËS ANUELA RISTANI FLASIN PËR NJË BASHKËPUNIM...

https://www.facebook.com/watch/?v=381020216405665&extid=x5mFvkY29GfvhfqI