Home Lajme Kryetari Haskuka: Ka filluar faza e dytë e aplikimeve për shfrytëzim të...

Ky Park është i hapur për sektorin privat, institucionet dhe organizatat, të cilat merren me agrobiznes dhe përpunim të ushqimit, teknologji informative, fushën e edukimit dhe trajnimeve, fushën e hulumtimit dhe zhvillimit, si dhe industrinë kulturore dhe kreative.

Për shfrytëzim të hapësirave në këtë zonë, APLIKONI ONLINE përmes linkut:
http://itp-prizren.com/second-call-for-applications-to-ren…/ .

Parku i Inovacionit dhe Trajnimeve, një mundësi e mrekullueshme për zhvillimin ekonomik, teknologjik dhe krijimin e vendeve të reja të punës!

Invest in Prizren
Mytaher Haskuka