Home Lajme KOSOVË Kryetari Haskuka përsërit:Parku inovativ nuk do të shëndrohet në Karantinë

Kryetari Haskuka përsërit:Parku inovativ nuk do të shëndrohet në Karantinë

Parku për Hulumtime dhe Inovacion NUK do të shëndërrohet në Karantinë për të prekurit nga Koronavirusi. Këtë e kemi thënë disa herë si qeverisje lokale, por më duhet të përsëris pasi kreu i një partie opozitare po përhap dezinformata në opinion krejtësisht për qëllime politike.

Komuna jonë ka ndërmarrë të gjitha masat të urdhëruara nga Ministria e Shëndetësisë, stafi mjeksorë është mobilizuar maksimalisht si dhe për momentin kemi edhe mjete të mjaftueshme për tu përballur me epideminë e Koronavirusit.

Nuk ka vend për panikë, e aq më pak për përhapje të dezinformatave. Të gjithë ata që duan të kontribojnë këto ditë për të mirën e përbashkët janë të mirëseardhur.

#Panik JO
#Kujdes PO

KULTURË

0 2142

Drejtoria Rajonale e dorëshkrimeve në qytetin Konya të Turqisë restauron një prej kopjeve të dorëshkrimit "El-Kanun Fi’t Tıbb" i cili për qindra vjet...