Home Lajme Kryetari Haskuka: Tani parandalimin e përhapjes së COVID-19 duhet koncentruar në luftimin...

Kufizimet duhet të rivlerësohen ngase nuk kanë pas efekt. Pos rishikimit të kufizimit të lëvizjes dhe orarit të punës, duhet të rishikohet edhe vendimi për tregjet e kafshëve.
Duke pasur parasysh që blegtorët kanë pësuar nga pandemia, mbajtja e tregut para festës së kurban bajramit do t’i lehtësonte sado pak gjendjen e tyre.