Home Prizreni online KRYETARI I LDK-së ISA MUSTAFA E VIZITOI DEGËN E LDK-së ...

Kryetari i LDK-së Isam Mustafa,njëherit edhe kryeminstër vendi,i bashkëshoqëruar edhe nga Agim Veliu,Arban Abrashi dhe të tjerë sot, ka ardhur për të takuar Kryesinë e e Degës së LDK së Prizren ku është orituar nga kryetari i degës Haxhi Avdyli dhe kompletë kryesia e kësaj dege dhe anëtarë tjerë të departamenteve të kësaj dege, Edhepse ishin i vetmi medium duke i oforuar mikrofonin Isa Mustafës nuk u ndalë për të dhënë informacion zyrtarë për ardhjen në Prizren .Kurse mbledhja filloi pa prenzencën e mediave. Jo zyrtarisht kryetari i degës Haxhi Avdyli tha se ky takim është një takim që do të diskutohet për përgaditjet zgjedhore e nuk e përjashtoi edhe mundësinë se do të diskutohet edhe për kanidatin e mundshëm por, pa u precizuar se ndonjë emër të kanidatit.Në këtë takim ishte edhe njëri nga kandidatë tashmë të përfolur Hatim Baxhaku.Mediata sot ka thënë se” Burimet e brenda LDK-së, thonë se Isa Mustafa, ia ka kushtëzuar deputetit Baxhaku, kandidimin për kryetar të Prizrenit, me dhënien e votës për Demarkacionin me Malin e Zi.Sipas të njëjtit burim, deputeti Baxhaku ka paralajmëruar Mustafën se nuk do të votojë Demarkacionin me Malin e Zi: kanë shkruar mediat, Por, sot për Rtv “Besa” ata nuk kanë folur për këtë informacion duke theksuar se “pas takimit edhe mund të flasim.”

KULTURË

0 1108

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...