Home Prizreni Online KRYETARI I PARLAMENTIT KADRI VESELI TAKOHET ME KRYETARIN E BASHKISË SË KUKËSIT


Kryetari i Parlamentit të Kosovës Kadri Veseli, të hënën pasdite ka nisë një vizitë zyrtare në Tiranë. Në nisje të vizitës zyrtare Kadri Veseli është pritur në Morinë nga Kryetari i Bashkisë Kukësit Bashkim Shehu,me të cilin ndau vlerësimet për bashkëpunimin ndërkufitar. Kreu i Kuvendit të Kosovës deklaroi për mediat se kufiri mes dy shteteve duhet të jetë i liberalizuar. Sipas Veselit ,jo vetëm qytetarët e dy vendeve por edhe mallrat duhet të lëvizin siç lëviz shpirti i qytetarëve tanë sepse këto do të ndohmojë edhe zhvillimine ekonimik të këtyre dy vendve tha “Veseli.Kadri Veseli ndër të tjera u shpreh se institucionet dhe qeveritë e dy vendeve duhet të punojnë për heqjen e barrierave burokratike dhe shmangien e proceedurave që shqetesojnë qytetarët e të dy vendeve.Ngase vetem duke pasur mundësi të levizjes së lirë të qytetarëve do të jemi në shërbim të tyre.

KULTURË

0 2794

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...