Home Lajme Kthehet prizrenasi Erhan Gjakmani pas operimit në Turqi

Kthehet prizrenasi Erhan Gjakmani pas operimit në Turqi.

Është kthyer në Prizren 34 vjeqari Erhan Gjakmani i cili vuante nga sëmundja e infeksionit në mushkëri,ku ka kaluar me suksese operacion e ndërlikuar.Këtë e ka konfirmuar për Rtv Besa Nuridin Hoxha.
“Shoqërija e Bashkuar” ka njoftuar se mbrëmë është kthyer nga Turqia Erhan Gjakmani i cili është operuar me suksese dhe iu është kthyer familjes së tij.

Gjithashtu “Shoqëria e Bashkuar” ka falemnderuar të gjithë bëmirësat që kanë kontribuar në shërimin e tij.