Home Lajme KOSOVË Kujdes gjatë vozitjes, mjegull e madhe në rrugët e Kosovës

Mëngjesi i sotëm ka zbardhur Prizrenin dhe një pjesë të madhe të Kosovës me mjegull.

Si pasojë e mjegullës edhe dukshmëria është zvogëluar, andaj edhe janë shkaktuar kolona të gjata nëpër rrugë.