Home Lajme KOSOVË Kujdes: Policia e Kosovës tani me radar edhe në autostradë

Për të parandaluar aksidentet dhe për të identifikuar shkelëst e rregullave të komunikacionit, Policia e Kosovës po përdorë radarin me fotografi.