Home Lajme KOSOVË Kujdes,dënohen qytetarët me patent shoferë të Kosovës që udhëtojnë drejtë Austrisë!

Një qytetarë nga Kosova ka dërguar dëshmin për dënimin me 200 euro që ka marë nga Policia austriake.Ai për Rtv Besa ka deklaruar se po udhëtonte tranzit për në Suedi por me të hyrë nga Hungaria në Austri është ndalur nga policia austriake dhe me preteks se udhëtonte me patent shofer të Kosovës është dënuar me 200 euro gjobë dhe 3 orë pritje derisa është kryer procedura.