Home Lajme Kujdes,rrugët në Prizren dhe regjion e mbuluar nga mjegulla…!

Kujdes,rrugët në Prizren dhe regjion e mbuluar nga mjegulla…!

Mjegulla ka mbuluar vendin tonë, një fenomen ky i zakonshëm në periudha të tilla, derisa me mot të tillë duhet të bëhet kujdes veçmas në komunikacion,veqmas apelohet për vozitje të ngadalshme.