Home Lajme KOSOVË Kundërshtohet edhe në Prishtinë hapja e ambasadës në Jeruzalem

Disa aktivistë kanë vendosur një pankartë para ministrisë së Punëve të Jashtme në Prishtinë.Aty ka shënime në notë proteste për vendimin për vendosjen e ambasadës së Kosovës në Jeruzalem.“Njohja e territoreve të okupuara palestineze dhe Jerusalemit si pjesë të Izraelit është politikisht idiotike, moralisht e padrejtë, shoqërisht e turpshme”, shkruhet në këtë pankartë.E njëjta nuk dihet se nga kush është vendosur.

KULTURË

0 44

Solistja Profesoresha Rejhan Kodrazi, në Violin Profesor Rahmi Ymeri dhe Piano Eda Vllaço Shkolla e Muzikës Prizren