Home Lajme KOSOVË Ky është sllogani i Lëvizjes Vetëvendosje për zgjedhjet e 14 Shkurtit

Referendumi që do ta kthejë Kosovën kah e mbara, nuk mund të ndalet!

Krejt dhe Drejt

Ky është sllogani i Lëvizjes Vetëvendosje për zgjedhjet e 14 Shkurtit, raporton Rtv Besa.