Home Lajme KOSOVË LAJMI FUNDIT: SHKARKOHET VJOSA OSMANI

Vjosa Osmani është shkarkuar nga pozita e nënkryetares dhe anëtares së kryesisë të Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Strukturat e LDK-së kanë votuar përmes formës elektronike që Vjosa Osmani e cila është kryeparlamentare tash më nuk do të jetë në pozita drejtuese të LDK-së.

Vjosa Osmani ka pasur diferenca të mëdha me LDK-në që nga viti 2014. Ajo nuk e ka votuar as Qeverinë Mustafa dhe as Qeverinë Hoti.