Home Lajme KOSOVË LAJMI FUNDIT:Komunat në zonën e kuqe/ Gastronomia punon deri në orën 21:00,...

Komunat me rrezik të lartë, mbi 50 persona të infekruar për 100.000 banorë brenda javës ka ndryshuar orari i kufizimit të lëvizjes.Me vendim të ri të MSH-së, ora policore fillon nga ora 21:30 deri më 05:00 përveç rasteve specifike.Kurse operatorëve ekonomik iu lejohet të punojnë deri në ora 21:00.Këtu bëjnë pjesë, shërbimet e hotelerisë dhe gastronomisë dhe qendrat tregtare.Ndërsa në komunat me rrezik të mesmëm dhe të ulët lëvizja e lirë e qytetarëve iu lejohet deri në ora 22:00 si dhe aktiviteti i gastronomisë.