Home Lajme KOSOVË LAJMI I FUNDIT/ Komisioni propozon Vendimin e ri për KUFIRIN e Maqedonisë…

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe ka shpërndarë informacionin se Komisioni për Sëmundje Ngjitëse propozuar që Maqedonia e VeriutTë hapë kufijtë me Serbinë, Malin e Zi, Kosovën dhe Shqipërinë pa PCR teste.Në publikimin e informacionit thuhet se sipas analizave, për momentin nuk ka indikacione, gjegjësisht nuk ka numër të madh të rasteve të importuara në vend nga këto shtete.Në përputhje me këtë, nuk ka pasiguri për hapjen e kufijve. Propozimi pritet që sot ti dorëzohet Qeverisë për votim