Home Prizreni Online LDK NË PRIZREN PËRMBYLL VITIN ME SHPRESË QË VITIN 2017 TË ANGAZHOHEN...


Në këtë përfundim viti sot,Dega e LDK-së organizoi,një konferencë me media për ta përmbyllur edhe këtë vit kalendarik,me shpresë për për një vit të sukseshëm. Viti që po hyjmë pasi që është një vit zgjedhor.Fillimisht kryetari i kësaj dege Haxhi Avdyli,ka përshëndetur gjitë të pranishmit dhe mes tjerash ai tha” Tashmë e përmbyllëm edhe një vit kalendarik. Por, në vitin që vijë besojë më s’do të jemi këtu. Ngase është synim e besojë edhe kërkesë e vete qytetarëve që ne të jemi në Shtëpinë e bardhë” duke aluduar në udhëheqje komunale. Deputeti i kësaj dege Hatim Baxhaku,sot duke folur para struktuarave të LDK-së ka apleuar që tashmë kemi përmbyllur edhe një vit kështu siç ishte, “Por, po hyjmë në një vit të ri i cili është vit zgjedhor,dhe domosdo se tashmë ne duhet të jemi sa më të unifikuar. Ai ka porositur edhe kur ndërrojnë udhëheqjen unifikimi ynë na duhet.Ngase në këtë vit zgjedhor ne duhet të përballemi më kundërshtarët politik, e jo me mospajtimet mes llojit” porosi Baxhaku.Në këtë takim ishin përbashkuar strukturat e LDK-së për të bashkëbiseduar.

KULTURË

0 2794

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...