Home Lajme LËRE TI LESHIN, TREGO SA PARA KE PËRFITUAR PAS LUFTËS?!

Pas shkrimit të publikuar të Bardhyl Mahmutit në lidhje me mjekrrën në Facebook ka plasur gallata për pasurinë e Bardhyl Mahmutit.

Komentuesit me ironi i kanë sugjeruar Bardhyl Mahmutit që më shumë të mirret me pasurinë e fituar pas luftës së UÇK- së në Maqedoni si dhe për gjendjen e ish luftëtarëve sesa për leshin.. Momentalisht disa nga udhëheqësit e ish UÇK-së në Maqedoni jetojnë në luks ndërsa në anën tjetër shumica e ish luftëtarëve akoma vuajnë për kafshatë buke apo në burgjet e Maqedonisë./KosovaPost.net