Home Lajme Lirohet nga burgu Xhemshit Krasniqi, ish-luftëtarë dhe eprorë i UÇK-së

Një numër i madhë i ish bashkëluftetarve, familjare e qytetarë të Prizrenit sot në varrezat e dëshmorve në Landovicë kanë pritur ish-luftëtarin e UÇK-së Xhemshit Krasniqin.