Home Lajme KOSOVË LRD i bashkëngjitet protestës së opozitës

Lëvizja e Re Demokristiane, duke i konsideruar të drejta shqetësimet e qytetarëve për gjendjen ekonomike dhe politike në Kosovë, ka vendosur që ta përkrahë protestën e opozitës që do të organizohet me datë 18 dhe do të marrë pjesë të.

“LRD me shqetësim është duke e përcjellë gjendjen ekonomike dhe politike, kapjen e shtetit nga pozita si dhe të gjitha zhvillimet në Kosovë. Partitë opozitare së bashku me qytetarët e Kosovës, me shumë të drejtë kanë filluar që përmes protestave të organizuara të shprehin shqetësimin e tyre kundër çmimit të lartë të rrymës, kundër kontrollit të pushtetit në RTK, kundër uzurpimit të sistemit të drejtësisë, kundër Asociacionit të Komunave me shumicë Serbe”, thuhet në komunikatë.

KULTURË

0 3027

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...