Home Lajme KOSOVË Masat e reja kundër koronavirusit, kosovarët ja mësyn Shqipërisë

Gjatë ditës së sotshme, Qeveria e Kosovës në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë ka ndërmarr masat e reja kundër koronavirusit.Shtatë komunat: Prishtina, Fushë Kosova, Gjilani, Obiliqi, Gjakova, Podujeva dhe Shtimja do të hynë në karantinë gjatë vikendit.Por, duket se kosovarët nuk duan të rikthehen përsëri në karatinë. Ata ja ka mësyrë shtetit të Shqipërisë, për të kaluar fundjavën.Indeksonline ka arritur të siguroj një fotografi nga pika kufitare në Morinë, ku janë krijuar kolona të mëdha.