Home Lajme KOSOVË Mbi 1 mijë gjoba shqiptohen për qytetarët që nuk respektuan ligjin anti-Covid

Policia e Kosovës ka njoftuar se ditën e mërkurën ka shqiptuar mbi 1 mijë gjoba për të gjithë ata aqë nuk kanë përfillur ligjin për parandalimin dhe luftimin e pandemisë Covid-19, shkruan IndeksOnline.Janë saktësisht 1 mijë e 1117 gjoba që janë shqiptuar për qytetarët që nuk kanë mbajtur maska e nuk kanë përfillur distancën.Ndryshe në vend ka shtim të rasteve me të prekur me Covid-19, mirëpo aktualisht sipas institucioneve situata është e qëndrueshme.