Home Lajme KOSOVË Mbi 1030 gjoba për mosrespektim të masave anti-Covid në 24 orët e...

Policia e Kosovës ka shqiptuar 1036 gjoba për mosrespektim të masave anti-Covid.Sipas statistikave të prezantuara nga Policia e Kosovës, 47 aksidente kanë ndodhur në 24 orët e fundit. Prej tyre 18 me lëndime trupore dhe 29 me dëme materiale. Ndërkaq në komunikacion janë shqiptuar 1029 gjoba.Policia ka arrestuar 23 persona, 18 janë dërguar në mbajtje dhe një në vuajtje të dënimit.