Home Lajme Me datë 22 Nëntor Zhuri dhe disa fshatra të Prizrenit pa ujë...

“HIDROREGJIONI JUGOR“ njofton konsumatorët se, me rastin e punimeve nga ana e Kompanisë KEDS në tensionin e lartë me datën 22.11.2020 prej ores 08:00 deri në ora 17:00 do të ndërpritet energjia elektrike në Stacionin e pompave në Vërmicë dhe për shkak të kësaj, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijes në këto zona:Fsh. ZhurFsh. VërmicëFsh. DobrushtFsh. ShkozëPika kufitare Morinë Me rikthimin e energjisë elektrike, do të rikthehet edhe furnizimi me ujë të pijes.Ju falënderojmë për mirëkuptim! K.R.U”Hidroregjioni Jugor” Sh.A- Prizren