Home Lajme KOSOVË Me pas qenë Don Bosko hoxhë, ish kall Kosova!

Shkruan: Kimete Berisha

Që ka prift pervers, injorant dhe idiot, ka gjithkund, ama që çohet Ipeshkvia e Kosovës në mbrojtje të një manjaku, kjo është e neveritshme!

Në emër të Krishtit, të mirësisë dhe dashurisë, Don Isidor Lukiqi ia ‘gic’ çikës së vogël faqen, e puth e ia lëmon flokët (pavarësisht a është nxënëse e asaj shkolle a jo), i shtrihet ‘si lahper’ një fëmije tjetër në preher, lodron me vajza fëmijë nëpër pikniqe, i shtërngon e i përqaf ato nëpër lundra e varka, plus Ipeshkvisë i duket dashakeq zbulimi i këtij manjaku nëpër media.

Nëse 1 foto flet sa 1000 fjalë, çfarë ekspertize nevojitet që të vërtetohet me letra, ajo që shihet me sy, në fotografi.

P.S. I vetmi lajm këtu është se ky prift i parapëlqen vajzat, jo djemtë!

Turp duhet me ju ardh!

Urgjentisht ish dasht m’u shkarku dhe m’u arrestu ky pis!

Kush e përkrah, është i poshtër, injorant dhe idiot si Ai!

 

KULTURË

0 2909

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...