Home Lajme Mirsad Çollaku zgjidhet Kryetar i Lidhjes Rajonale të futbollit në Prizren

Mirsad Çollaku zgjidhet Kryetar i Lidhjes Rajonale të futbollit në Prizren

Sot është mbajtur Kuvendi zgjedhor i Lidhjes Rajonale të Futbollit në Prizren.

Në Kuvend ishin të pranishëm 24 delegatë.

Me 23 vota për dhe 1 abstenim, Mirsad Çollaku u zgjodh kryetar i LRF në Prizren.Kuvendi i zgjodhi edhe anëtarët e ri të Bordit të LRF.