Home Lajme Mobilizimi i banorëve të Hasit, Arbanës dhe Ortakollit për të kontribuar në...

Mobilizimi i banorëve të Hasit, Arbanës dhe Ortakollit për të kontribuar në fitoren e madhe të Nismës në zgjedhjet e 14 Shkurtit dhe mbështetja e kauzës tonë Me Çlirimtarët është garancë e suksesit tonë në këto zgjedhje.

Mbështetja dhe rreshtimi përkrah Çlirimtarëve do të thotë vazhdimsi e zërit të UÇK-së në Kuvendin e Kosovës.
Nisma Socialdemokrate 121✔️
Ka shkruajtur Albulena Balaj Halimaj 3✔️

Hapësirë e sponzorizuar