Home Lajme KOSOVË Momenti kur ushtria serbe heq flamurin shqiptar që ishte vendosur afër Gazivodës

Në Tutin, buzë Liqenit të Gazivodës, një flamur shqiptar është vendosur, të cilën menjëherë e ka larguar Ushtria Serbe, kanë raportuar mediat në Serbi.Si raportohet prej tyre, flamuri është vërejtur mëngjesin e së hënës, me ç’rast njësitet ushtarake serbe kanë mbërritur në vend të ngjarjes me pajisje të plota ushtarake, për ta hequr atë.

Në rrjetet sociale në Novi Pazar dhe Tutin qarkullojnë xhirimet e ushtarëve duke e hequr flamurin.

KULTURË

0 12

Djemtë e grupit muzikor "04band" nuk i ndal as pandemia, të përkushtuar ndaj artit, e në veçanti të muzikës, tani më janë...