Home VIDEO TË NDRYSHME MPT-76 armë këmbësorie e prodhuar tërësisht në Turqi

MPT-76, e para dhe e vetmja armë këmbësorie në botë që kalon me sukses 42 teste, është prodhuar me mundësi tërësisht vendore nga fabrika e armëve në Kirikale të Turqisë. Ajo është tashmë pjesë e inventarit të Forcave të Armatosura të Turqisë. Falë veçorive teknike dhe preciozionit të lartë në të gjitha kushtet atmosferike, MPT-76 tërheq vëmendjen e sektorit botëror të armëve.

KULTURË

0 2980

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...