Home Ramazani MUKABELE – Xhuzi 28 (VIDEO)

(Lexim i Kur’anit nga hafizët e Prizrenit)
Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.
Lexojnë:Hoxhë Ali Berisha dhe Hafëz Etem Alanka
Xhamia “Sinan Pasha”

KULTURË

0 52

Solistja Profesoresha Rejhan Kodrazi, në Violin Profesor Rahmi Ymeri dhe Piano Eda Vllaço Shkolla e Muzikës Prizren